Welkom op Fanabags.nl
**Gratis verzending vanaf € 24.95!

Betaalmogelijkheden

Je kunt op verschillende manieren betalen. Maak je gebruik van internetbankieren via ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank, SNS Regiobank, ASN Bank, Friesland Bank of Fortis Bank? Dan is iDEAL de gemakkelijkste en snelste manier. Andere betaalmethodes zijn ook mogelijk.

iDEAL
Je kunt betalen via iDEAL als je gebruikmaakt van internetbankieren via ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank, SNS Regiobank, ASN Bank, Friesland Bank of Fortis Bank. Betalen via iDEAL gaat op dezelfde manier als internetbankieren. Je hebt een bankpas en identificatiemethode nodig of de betaalapp van jouw bank.

Kosten:
Wij berekenen geen kosten voor betaling via iDEAL.

Voordelen:

– Je betaalt op de vertrouwde manier van internetbankieren.
– Je betaalt via de veilige software van internetbankieren.
– Betaling via iDEAL is gratis.

PayPal
Betalen via PayPal is ook mogelijk. Je kunt snel en eenvoudig een gratis PayPal-rekening openen via de website van PayPal. Om te kunnen betalen, koppel je een bankrekening of creditcard aan een PayPal-rekening. Het is niet nodig om eerst geld op een PayPal-rekening te storten. De betaling wordt direct afgeschreven van de bankrekening of creditcard.

Kosten:
Voor een PayPal-betaling brengen wij € 1,95 extra transactiekosten in rekening.

Voordelen:

– Je betaalt via veilige software.

Bankoverschrijving
Je vindt het fijn om eerst de bestelling te plaatsen en dan pas de bestelling te betalen? Dat kan! Vink bij de bestelling aan dat je per bankoverschrijving betaalt.
Vervolgens ontvang je een email met onze betaalgegevens. Hiermee kun je het aankoopbedrag overmaken. De bestelling wordt verzonden zodra wij de betaling hebben ontvangen.

Hoe lang duurt het?
Het duurt ongeveer 1 tot 2 werkdagen totdat de betaling bij ons binnen is. De bestelling versturen wij op de dag dat de betaling is verwerkt.

Kosten:
Wij berekenen geen kosten voor de betaalmethode per bankoverschrijving.

Voordelen:

– Je betaalt op een veilige manier.
– We rekenen geen kosten voor de betaalmethode per bankoverschrijving.

Heb je een andere vraag?
Neem gerust contact op met onze klantenservice via info@fanabags.nl of Klik hier om contact op te nemen.. Wij helpen je graag!

200

Tevreden klanten

10

Aantal jaar ervaring

1020

Assortiment

249

Bestellingen

X