Welkom op Fanabags.nl
**Gratis verzending vanaf € 24.95!

Welkom bij Fana Bags

Fana Bags is een groothandel & detailhandel in tassen, riemen, portemonnees, koffers & reisaccessoires. met ruim 10 jaar ervaring als winkelier, hebben wij nu de stap genomen om als groothandel en webhop voor tassen, riemen, portemonnees en koffers verder te gaan. Jarenlang hebben wij een eigen winkel gehad en met veel plezier 7 dagen in de week gewerkt. Naarmate we meer ervaring kregen, vonden wij het inkopen en het contact met leveranciers erg leuk. Ook zagen wij zichtbare veranderingen in de markt, waar wij in mee moesten. Vandaar onze besluit om een groothandel op te starten, om onze contacten met de vele leveranciers nauwer te kunnen voortzetten. Een webshop kan hedendaags niet ontbreken en is een mooie aanvulling om ons assortiment te presenteren. We hebben altijd met plezier in de winkel gestaan en contact gehad met veel (vaste) klanten. Aangezien we altijd gewend waren 7 dagen te werken, is het weer gaan prikkelen en kunt u ons het weekend vinden in de Beverwijkse Bazaar. Een multi culturele plek met veel toeloop, toeristen en een leuke sfeer. Wilt u ons assortiment van dichtbij bekijken, kom dan gerust langs in Beverwijkse Bazaar. We zijn te vinden in hal 5.

Groothandel: Wij zijn gevestigd in Rhoon, met onze showruimte en magazijnopslag. Door onze vele jaren ervaring in de lederwarenbranche, hebben wij goede producten met de laagste prijzen. Door onze vele contacten met diverse leveranciers, hebben wij een ruim en wisselend assortiment.

Graag verwelkomen wij u in onze showroom, dit kan op afspraak vijf dagen per week ook in de avonduren eventueel. Alle producten die in onze webshop verkrijgbaar zijn, hebben wij op voorraad voor de groothandel. Wilt u grote aantallen of wilt u de inkoopsprijs weten van een bepaald product, stuur dan een mail naar info@fanabags.nl.

Onze klanten zijn voornamelijk retailers, mocht u geen tijd hebben dat is geen probleem. Onze vertegenwoordiger kan op afspraak langskomen bij u in de winkel en kan enkele producten meenemen, zodat u de kwaliteit van dichtbij kunt bekijken.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze producten met groothandelsprijzen, laat uw gegevens achter en wij zullen contact opnemen. Mocht u een offerte willen van bepaalde producten, laat gerust uw gegevens achter of bel ons en wij nemen direct contact op.

Klik hier om contact op te nemen.

195

Tevreden klanten

10

Aantal jaar ervaring

520

Assortiment

333

Bestellingen

X