Welkom op Fanabags.nl
**Gratis verzending vanaf € 24.95!

Retourneren

Bestelling retourneren (Nederland)
Is het product dat je hebt besteld toch niet geheel naar wens? Dat kan natuurlijk altijd gebeuren! Bij Fanabags.nl heb je de mogelijkheid om een bestelling binnen 14 dagen na ontvangst van het pakket te retourneren, het bedrag wordt dan netjes teruggestort op je rekening. Voor het retourneren van een pakket vragen we een bijdrage van € 2,95, dit bedrag zal in mindering worden gebracht op het terug te betalen bedrag.

Werkwijze retourneren
Wil je het product retour sturen? Stuur dan een email naar info@fanabags.nl met je bestelnummer en wij zullen een retour label terug mailen. Let wel op, er wordt zoals hierboven vermeld een bijdrage van € 2.95 in mindering gebracht bij de terugstorting.

  • stuur de producten (indien redelijkerwijs mogelijk) in de oorspronkelijke staat en onbeschadigd in de originele doos terug;
  • maak gebruik van de retoursticker die je via de mail ontvangt;
  • zorg dat de huidige sticker onleesbaar is en plak de retoursticker op de doos;
  • om je pakket te retourneren kun je het pakket zo afgeven bij een postkantoor in de buurt.

Ruilen
Ben je niet helemaal tevreden over bijvoorbeeld de kleur of het formaat van het ontvangen product? Neem dan even contact op met onze klantenservice via info@fanabags.nl of 06-44239 209, wij adviseren je graag!

Verkeerd of beschadigd artikel ontvangen?
Wij verwerken jouw bestelling met veel zorg, toch kan het een keer mis gaan. Heb je een artikel ontvangen dat je niet hebt besteld of is er onverhoopt iets mis met het artikel? Neem voordat je het artikel retour stuurt altijd eerst even contact op met onze klantenservice via info@fanabags.nl. We gaan het dan uiteraard correct voor je oplossen.

Heb je een andere vraag?
Neem gerust contact op met onze klantenservice via info@fanabags.nl of Klik hier om contact op te nemen.. Wij helpen je graag!

200

Tevreden klanten

10

Aantal jaar ervaring

1020

Assortiment

249

Bestellingen

X