Bestelling retourneren 
Is het product dat je hebt besteld toch niet geheel naar wens? Dat kan natuurlijk altijd gebeuren! Bij Fanabags.nl heb je de mogelijkheid om een bestelling binnen 14 dagen na ontvangst van het pakket te retourneren, het bedrag wordt dan netjes teruggestort op je rekening. Kosten voor retourneren zijn voor de koper, dit betekent dat je zelf een verzendzegel dient aan te schaffen. Wij vergoeden alleen de kosten van het artikel + verzendkosten ‘heen’. U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Afhankelijk van het product kunt u deze per PostNL of transportbedrijf naar ons sturen. Deze kosten variëren per product.

Werkwijze retourneren

  • Stuur de producten (indien redelijkerwijs mogelijk) in de oorspronkelijke staat en onbeschadigd in de originele doos terug;
  • Zorg dat de huidige sticker onleesbaar is en plak de retoursticker op de doos;
  • Retouradres: Fana Bags, Koperhoek 68B, 3162 LA RHOON
  • Graag bestelnummer erbij vermelden

Ruilen
Ben je niet helemaal tevreden over bijvoorbeeld de kleur of het formaat van het ontvangen product? Neem dan even contact op met onze klantenservice via info@fanabags.nl wij adviseren je graag!

Verkeerd of beschadigd artikel ontvangen?
Wij verwerken jouw bestelling met veel zorg, toch kan het een keer mis gaan. Heb je een artikel ontvangen dat je niet hebt besteld of is er onverhoopt iets mis met het artikel? Neem voordat je het artikel retour stuurt altijd eerst even contact op met onze klantenservice via info@fanabags.nl. We gaan het dan uiteraard correct voor je oplossen.

Heb je een andere vraag?
Neem gerust contact op met onze klantenservice via info@fanabags.nl of Klik hier om contact op te nemen.. Wij helpen je graag!