Verzending

Verzending

Voorradige artikelen die op werkdagen voor 16:00 uur zijn besteld worden dezelfde dag verzonden. Veelal wordt dit de volgende dag geleverd, tenzij PostNL anders aangeeft. Er zal een track en trace code verstuurd worden, zo kan het pakket gevolgd worden.

  • Werkdagen: Voorradige artikelen voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verzonden via PostNL.
  • Weekend: Voorradige artikelen worden de eerst volgende werkdag (maandag) verstuurd.

Verzendkosten

  • Gratis verzending bij een minimale besteding van €24,95.
  • €4.95 voor bestellingen onder de €24,95

Bestelling retourneren

 Is het product dat je hebt besteld toch niet geheel naar wens? Dat kan natuurlijk altijd gebeuren! Bij Fanabags.nl heb je de mogelijkheid om een bestelling binnen 14 dagen na ontvangst van het pakket te retourneren, het bedrag wordt dan netjes teruggestort op je rekening. 

Kosten voor retourneren zijn voor de koper, dit betekent dat je zelf een verzendzegel dient aan te schaffen. Wij vergoeden alleen de kosten van het artikel + verzendkosten ‘heen’. U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@fanabags.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

200

Tevreden klanten

10

Jaar ervaring

1020

Assortiment

249

Bestellingen